Aktuelno

21.07.2016.

Oikos i Mashable na danima socijalnih media u Milanu

Istraživanje, inovacije i održivost su ključni elementi Oikos filozofije.

Proizvodi najnovije generacije, zasnivaju se na reciklaži i ponovnom korišćenju otpadnih materijala. Rezultati rada u laboratoriji i sektoru za istraživanja su inovativna rešenja sa velikim dekorativnim potencijalima i novim tehničkim karakteristikama.

Oikos podržava sve oblike eksperimenata u sferi digitalne komunikacije i tehničkih novina. Kompanija je uvek zainteresovana za nove trendove i načine konverzacije sa blogerima, influenserima i ekspertima iz oblasti arhitekture i enterijera.

Iz tog razloga je podržana manifestacija Mashable Social Day Italy koja će se odvijati na Evropskom institutu za dizajn tokom 21. i 22. oktobra u Milanu. Učesnici će provesti dva dana na obuci tokom koje će sa glavnim protagonistima raditi na inovativnim tipovima komunikacije, sa konkretnim strategijama koje će biti prezentovane od strane preko trideset stručnjaka iz ove oblasti.

Ova dvodnevna manifestacija biće zaokružena i svečano zatvorena ekskluzivnom Mashable Party u prostorijama Oikos Torre Velasca Penthouse u večernjim satima 22. oktobra.